Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

Heftruckchauffeurs gezocht

Heftruckchauffeurs gezocht? Reachtruckchauffeurs gezocht? Zoekt u een uitzendbureau voor heftruckchauffeurs?

“Heftruckchauffeurs gezocht”, we zien het steeds vaker staan! Als u op zoek bent voor ervaren en betrouwbare hef-of reachtruckchauffeurs dan bent u bij MyTEC zeker aan het juiste adres. MyTEC heeft de juiste mensen voor u! De meeste medewerkers van MyTEC hebben zelf in het verleden op de heftruck gezeten. We weten als geen ander dat het hier juist om de praktijk gaat om geen schades te rijden en voldoende productief te zijn. We zien op het internet bij de vele vacature websites heel veel heftruckchauffeurs gezocht staan omdat ze steeds moeilijker te vinden zijn. MyTEC put uit compleet andere bronnen en kan u zeker helpen.

Uitzendbureau voor heftruckchauffeurs MyTEC

Zoekt u een uitzendbureau voor heftruckchauffeurs dan bent u bij MyTEC uitzendgroep aan het juiste adres! We zijn actief in de logistiek op vele fronten maar m.n. een gespecialiseerd uitzendbureau voor heftruckchauffeurs. Onze adviseurs voor de Logistiek hebben over het algemeen zelf jaren op de hef-en of reachtruck gezeten en weten dus precies waar het om gaat.

Het belang van voldoende ervaring op de heftruck

We weten als geen ander dat een heftruckchauffeur, als ook een reachtruckchauffeur de nodige ervaring moet hebben. Zoals met het auto rijbewijs leer je pas rijden in de praktijk nadat je het papiertje hebt behaald. Onze medewerkers hebben allemaal minimaal 2 jaar rij ervaring en zijn gecertificeerd. Wij zetten m.n. nette en betrouwbare chauffeurs in vanuit Litouwen en Letland. Deze medewerkers beheersen GOED Engels. Zoekt u nog op heftruckchauffeurs gezocht, of een  reachtruckchauffeur gezocht, dan kunt u MyTEC contacten en onze adviseur Logistiek helpt u direct.

heftruckchauffeurs gezocht

Pallets laden - stellingen vullen - Heftruckchauffeurs gezocht - MyTEC

Bij MyTEC weten we precies wat de bedoeling is van de functie hef- en reachtruckchauffeur omdat we zelf op de heftruck hebben gezeten. Een mooi diploma en certificaten is prachtig en handig voor uw verzekering maar dat behaal je binnen een halve dag tegenwoordig. NEE, de “praktijk ervaring” dat is waar het om gaat! Deze medewerkers rijden vaak rond met kostbare producten en veiligheid is hier de belangrijkste meter. Een heftruck kan levensgevaarlijk zijn als je er de verkeerde mensen mee om laat gaan! MyTEC zet alleen ervaren heftruckchauffeurs in die gescreend zijn. De ervaring is dan bekend en dan uiteraard zonder brokken te hebben gemaakt. MyTEC uitzendgroep is de juiste partij als u een uitzendbureau voor heftruckchauffeurs zoekt! Neem direct contact op en ervaar onze praktijkgerichte aanpak zelf. Heftruckchauffeurs gezocht? Contact dan MyTEC uitzendgroep en we gaan direct voor u aan de slag!

Meld uw bedrijf ook GRATIS aan op Connect My Company waar u ook uw behoefte aan personeel eenvoudig en snel kunt aanbieden. Connect My Company is een B2B platform waar bedrijven hun diensten, opdrachten en producten kunnen aanbieden of vinden.