Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

Lassers gezocht

Lassers gezocht? - MyTEC uitzendbureau voor lassers!

Binnen de metaal worden er veel Lassers gezocht doordat instroom op de technische vakscholen laag blijft en de snelle vergrijzing speelt ook een belangrijke rol aan de tekorten van goede vakkrachten. Ook is er te weinig interesse vanuit de jongeren om Lasser te willen worden waardoor de klaslokalen leeg komen te staan. De vakscholen zijn daar druk mee bezig om dit te promoten. De laatste jaren worden er echter heel veel Lassers gezocht door de metaal industrie. Ook binnen het zware constructiewerk zoekt met veel lassers. 

Lassers vanuit het buitenland

Een optie is om het te kort aan Lassers vanuit andere EU lidstaten naar Nederland te halen. MIG MAG lassers, TIG lassers, ze zijn ook vanuit andere EU landen nog te vinden. We zien veel advertenties met lassers gezocht op het internet. MyTEC heeft haar eigen kanalen in diverse EU lidstaten en ook eigen buitenlandse werving websites.

lassers gezocht

Zoekt u nog steeds die lasser?

Staat u als bedrijf open voor de inzet van een buitenlandse Lasser die goed Engels spreekt en zijn of haar vak verstaat? Deze vakmensen vanuit o.a. Litouwen en Letland verstaan hun vak en hebben de juiste ervaring om bij u het nodige laswerk uit te voeren. Neem eens contact met MyTEC op om een afspraak te maken en na te gaan of deze optie voor u interessant is. We adviseren u graag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf om de juiste lasser in te zetten. MyTEC is het uitzendbureau voor Lassers.

Lassers gezocht voor het lassen van stalen constructies, RVS, Aluminium, dan kan MyTEC u helpen want we hebben de ervaringen op al dit gebied en weten waar het in de praktijk om gaat. Onze ervaren adviseur binnen de metaal is u graag van dienst. 

Lassers gezocht in Nederland

Uitzendbureau voor Lassers

Zijn er lassers gezocht in Nederland dan kan MyTEC u overal door het land van dienst zijn. Of u in Limburg bent gevestigd of in Friesland, we regelen dat de juiste lassers bij u in de buurt (tijdelijk) worden gehuisvest. Ook als er lassers gezocht worden in Zeeland helpen we u direct. 

Meld uw bedrijf ook GRATIS aan op Connect My Company waar u ook uw behoefte aan personeel eenvoudig en snel kunt aanbieden. Connect My Company is een B2B platform waar bedrijven hun diensten, opdrachten en producten kunnen aanbieden of vinden.