Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

Stralers gezocht

Stralers gezocht?

Binnen de straal- en coating industrie worden er momenteel veel stralers gezocht. Dit tekort aan vakmensen zal de komende jaren naar verwachting verder stijgen mede omdat de vergrijzing toe neemt. Te weinig jongeren willen het vak straler leren waardoor tekorten snel oplopen binnen de sector. Op de online vacature website zien we veel stralers gezocht en worden deze maar mondjes maat ingevuld. 

Bij een goede straler gaat het om de praktijk en is kwaliteit en productiviteit essentieel. Een zelfstandige straler kan direct aan de slag en weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Vaak wordt er gecombineerd met het coaten waardoor bedrijven flexibel kunnen zijn. MyTEC helpt u met het inzetten van de juiste medewerker voor uw bedrijf zodat u die flexibiliteit heeft.

Stralers vanuit het buitenland

Staat u als bedrijf al open om stralers vanuit andere EU lidstaten te gaan inzetten? Via MyTEC zijn er mogelijkheden om zeer ervaren en goed Engels sprekende stralers of poedercoaters in te zetten waardoor u niet stil komt te staan in de toekomst. Deze vakmensen hebben de juiste ervaring en zijn zeer goed opgeleid. Ook in andere landen doet men hetzelfde werk als in Nederland.

stralers gezocht

Zoekt u nog steeds die straler?

Mocht u wat grote projecten krijgen en u bent nog op zoek naar ervaren stralers dan kan MyTEC u misschien goed van dienst zijn! Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neemt u even contact op om een afspraak te maken, dat kan eenvoudig via WhatsApp rechts onderaan deze pagina. We hebben zelf ervaring binnen de branche.

Stralers gezocht in Nederland - Contact dan MyTEC

Ongeacht waar u zich in Nederland bevind, MyTEC kan u overal van dienst zijn. Neemt u dus gerust contact met ons op en we gaan er alles aan doen om u snel te helpen. Uiteraard maken we even een afspraak op korte termijn om kennis te maken en om in de praktijk te kijken waar jullie mee stralen, hoe de cabines er uit zien, welke producten jullie stralen etc. Ook vinden we het belangrijk dat we details bespreken zodat we precies de juiste straler kunnen inzetten. We doen er alles aan om het verloop zo laag mogelijk te houden, dat is voor zowel u als ons prettig. Uiteraard kunt u ook terecht bij Coaters gezocht en zijn we u graag van dienst. MyTEC is NBBU lid en werkt volledig volgens wet- en regelgeving.