Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

Litouwse uitzendkrachten

Litouwse uitzendkrachten komen graag in Nederland werken

Litouwse uitzendkrachten hebben een echte werkers mentaliteit en de mensen komen dan ook graag in Nederland werken. De lonen in Litouwen zijn door het Lidmaatschap van de EU gestegen maar liggen nog steeds behoorlijk ver onder wat men in Nederland verdient. De cultuur sluit uitstekend aan bij de Nederlandse cultuur en men past zich makkelijk aan binnen het bedrijfsleven hier.

Litouwse uitzendkrachten

Litouwse uitzendkrachten - Goed Engels sprekend!

De uitzendkrachten zijn betrouwbaar en spreken goed Engels. Als uitzendorganisatie hebben wij zeer goede ervaringen met deze vakkrachten. Voor allerlei sectoren zetten we regelmatig uitzendkrachten uit Litouwen in. Bent u benieuwd of we ook voor uw bedrijf iets kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Zoekt u machine operators, heftruckchauffeurs, Lassers of Stralers, bel, mail of app ons even en we komen direct in actie! Voor ICT personeel kunt u ook bij MyTEC terecht. Zoekt u software developers, programmeurs of ander ICT personeel, dan kan MyTEC u mogelijk goed van dienst zijn. Litouwen staat bekend om uitstekende ICTérs.

Verloop houden we laag

Zowel voor onze inleners als voor onszelf organiseren we alles zo goed mogelijk om de medewerkers en onze inleners tevreden te houden. Dat merken we in een zeer laag verloop en ziekteverzuim. We praten met onze kandidaten en medewerkers om na te gaan wat er leeft en waar men hulp nodig heeft. We huisvesten en voldoen aan de SNF normen. Onze Litouwse uitzendkrachten houden we tevreden.