Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

MIG MAG Lassers gezocht

MIG MAG lassers gezocht?

De vele advertenties met “MIG MAG lassers gezocht” helpen u ook al niet verder, de vergrijzing blijft oplopen en leerlingen heeft u er genoeg! Tijd om het over een andere boeg te gooien. MyTEC uitzendgroep is de specialist als het om ervaren en betrouwbare lassers gaat. We komen zelf uit de praktijk en weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste lasser op het juiste project in te zetten. Of het gaat om containers, grote constructies, trappen, MyTEC biedt u de juiste medewerkers. 

Alles er omheen ook goed geregeld

 We regel daar omheen alles, zoals huisvesting, vervoer, ziektekostenverzekering, BSN nr. etc. MyTEC uitzendgroep regelt voor elke lasser een uitstekend onderkomen conform SNF normen. Zo heeft elke medewerker een eigen slaapkamer en hebben we veel aandacht voor welzijn en veiligheid van onze medewerkers. Motivatie behouden staat voorop en we bieden de medewerkers hulp op alle fronten! Een tevreden en gemotiveerde medewerker blijft graag bij u werken. Zo houden we het verloop laag. Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen u direct!

Voor elk Project de juiste LASSER

U heeft MIG MAG lassers gezocht en zoekt mogelijk ook TIG lassers of aluminium lassers, ook daar kan MyTEC u in voorzien. Uiteraard maken we even een kennismakingsafspraak zodat we met eigen ogen kunnen zien welke producten en projecten er binnen uw bedrijf worden gemaakt of bewerkt. Ook willen we graag de chef werkplaats spreken om ook met hem of haar van gedachte te wisselen over de details en wensenpakket. Zijn de juiste MIG MAG lassers gezocht en ook gevonden, dan houden we goed contact met onze opdrachtgevers.

MIG MAG lassers gezocht

Specialisten metaalindustrie - MIG MAG lassers gezocht doet u bij MyTEC

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan om niet alleen binnen Nederland uit te kijken naar vakkrachten. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor Lassers denken we graag met u mee om uw technische personeelsbezetting op peil te houden zodat u alle projecten kunt blijven aannemen en uitvoeren. Ook voor o.a. Machine Operators, kanters, CNC Frezers, Zagers, Stralers, ICTérs kunt u bij MyTEC terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en onze adviseur komt graag even bij u langs.