Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

uitzendbureau Breda

Uitzendbureau Breda nodig - wij helpen u snel

MyTEC uitzendgroep heeft haar kantoor in Terheijden en bediend het midden en zuiden van Nederland. We zetten zowel technisch personeel als ook Logistiek personeel in. Onze medewerkers komen m.n. uit Letland en Litouwen. Keurige vakkrachten en met een uitstekende opleiding en spreken allemaal goed Engels. Zoekt u een betrouwbaar en praktijkgericht uitzendbureau in Breda, neem dan contact met ons op en we komen direct in actie!

uitzendbureau Breda

Afspraak is afspraak

MyTEC uitzendgroep heeft als motto ‘afspraak is afspraak’. Ook wij zijn afhankelijk van onze mensen maar we doen er alles aan om iedereen goed voor te lichten en voor te bereiden om afspraken goed na te kunnen komen. We beloven geen zaken die we niet na kunnen komen en geven u een eerlijk advies. Zoekt u een goed uitzendbureau in Breda, dan bent u heir op het juiste adres. We kunnen heel veel verschillende functies nog prima invullen.

Een flexibele schil of tijdelijk extra personeel nodig

Of u nu een flexibele schil wilt inzetten of voor een langere periode extra mensen wilt inzetten, MyTEC helpt u. We kijken naar wat u zoekt, ook details nemen we daar in mee. Onze adviseur komt kennismaken en bekijkt samen met u welke taken de medewerker moet gaan uitvoeren. Als NBBU lid nemen we ook de veiligheidsaspecten door. We zorgen goed voor onze medewerkers om de motivatie hoog te houden en het verloop laag. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

een uitzendkracht uit een andere EU lidstaat

Misschien heeft u ook veel moeite om de juiste medewerkers nog te vinden binnen uw eigen regio. Dan heeft MyTEC een goed alternatief voor u. Wij vissen n.l. in een veel grotere vijver binnen een deel van de EU. Vaak kijkt u zelf binnen een straal van zo’n 50 kilometer waardoor u zeer beperkt bent. De mensen die wij vinden komen veelal vanuit Letland, Hongarije en Litouwen hier werken. Informeer vrijblijvend of deze mensen u binnen uw bedrijf en vacatures passen.