Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

Over MyTEC

Wie is MyTEC uitzendgroep

Als oprichters en eigenaren van MyTEC uitzendgroep hebben we onze ervaringen en kennis gebruikt om tot een zo goed mogelijk uitzend concept te komen waarbij we vooral praktisch willen zijn. We huurden in het verleden zelf ook uitzendkrachten in en ze kwamen vaak de eerste dag al te laat, helemaal niet of konden het werk niet uitvoeren op de juiste wijze! Met dat gegeven hebben we gezegd, “dat moet en kan anders en beter!

Als Logistiek en Operations Manager hebben we op diverse werkplaatsen binnen de metaal, autoschade herstel en grote logistieke bedrijven aangestuurd. Ook hebben we ervaringen binnen de uitzendbranche opgedaan als operationeel en commercieel verantwoordelijke van verschillende uitzendorganisaties. In zijn jongere jaren ooit gestart via een uitzendbureau als chauffeur en koerier en binnen de metaalbranche diploma’s behaald. Na het doorlopen van diverse functies als controller, planner, teamleider, supervisor, operations manager en Industrial engineering supervisor en het in de avond uren volgen van een HBO studie logistiek management uiteindelijk een eigen uitzendbureau gestart. Ook de vakopleiding ‘mechanische technieken’ afgerond.

“We hebben altijd hard en veel gewerkt met een positieve insteek. Ook minder leuke klussen zijn we nooit uit de weg gegaan. Als medewerker hebben we altijd al gezocht naar oplossingen door creatief te zijn en door te zetten. We weten wat er binnen een onderneming speelt en waar men zoal tegenaan loopt, ook bij de inzet van vakkundig personeel. We willen ons met MyTEC onderscheiden door geen CV’s te schuiven en uurtje factuurtje te factureren maar we willen juist een verlengstuk van bedrijven zijn“.

Ook hebben we een HBO opleiding op administratief en loonadministratie gebied gevolgd om ook daar alle complexe kneepjes van dit vak eigen te maken. Met een positieve instelling gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. 

Door vooral praktijk gericht te werken en alleen de juiste medewerkers in te zetten waar we ook echt achter staan leveren we kwaliteit en continuïteit. MyTEC is gevestigd in het gemoedelijke Terheijden in Brabant, net boven Breda, maar zet door heel Nederland haar medewerkers in. We huisvesten n.l. dicht in de buurt van onze opdrachtgevers dus afstand is geen belemmering. We zijn u graag van dienst!

Visie van MyTEC