Technisch & Logistiek personeel in heel Nederland - gecertificeerd

Vrachtwagenchauffeurs gezocht

Vrachtwagenchauffeurs gezocht?

Dan bent u bij MyTEC aan het juiste adres. We werven en selecteren nette en betrouwbare vrachtwagenchauffeurs met de juiste en voldoende rij ervaring. U heeft waarschijnlijk al op vele plaatsen naar vrachtwagenchauffeurs gezocht maar deze (nog) niet kunnen vinden. Dan biedt MyTEC u een prima alternatief. Met name in Litouwen en Letland vinden wij vrachtwagenchauffeurs die graag in Nederland willen werken. We hebben goede ervaringen met deze vrachtwagenchauffeurs en dit beamen onze klanten! MyTEC beschikt over de KIWA beschikking om vrachtwagenchauffeurs in te mogen zetten. Vrachtwagenchauffeurs gezocht, MyTEC uitzendgroep helpt u snel!

Chauffeurs gezocht

Als transportbedrijf wilt u flexibel blijven op de weg!

Juist binnen de transport sector wilt u toch flexibele blijven. We weten inmiddels dat de branche op en neer beweegt en er enorme pieken kunnen ontstaan in het aanbod van transporten. Daarom worden er momenteel veel vrachtwagenchauffeurs gezocht. De juiste en ervaren chauffeur is weinig thuis en voor u het weet heeft u een tekort aan capaciteit doordat u chauffeurs mist. 

Neem daarom eens contact met MyTEC op en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt met ons contact opnemen door eenvoudig te Appen via de chat functie rechts onderaan. U heeft dan direct contact met de juiste ervaren adviseur binnen de transport branche, welke zelf op de weg heeft gezeten. Wij weten uit ervaring wat er bij de inzet van een goede en betrouwbare vrachtwagenchauffeur komt kijken. U bent dus in vertrouwde handen!

Vrachtwagen chauffeurs gezocht

Alleen Kwaliteit Vrachtwagenchauffeurs gezocht!

Bij MyTEC leveren we alleen maar kwaliteit, ook als het gaat om de inzet van chauffeurs. U stuurt per slot van rekening toch een medewerker op pad met een kostbare truck en op het moment dat de chauffeur vertrekt is hij ‘eigen baas’. Ook grote transportbedrijven maken gebruik van de diensten van MyTEC en ervaren dagelijks de uitstekende kwaliteit van onze chauffeurs! MyTEC is een aangewezen instelling volgens KIWA.